2234 vizitatori pana acum

 

Securitate
Viteza
PutereCablare structurata
Securizare retele
Servere Intel in orice configuratie
Instalare/Configurare servere Linux
                  Web,Mail,FTP,DNS
Service IT de calitate
Consultanta IT

Strada G-ral Ipatescu Grigore nr.10, 024058 - Bucuresti ROMANIA
+40-722-222377
+40-21-2124709
E-mail: bucura@xnet.ro
Distribuitor al produselor EMC Retrospect
Lider in solutii de backup


Detalii la www.emcinsignia.com

Pentru comenzi va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail

EMC Dantz RETROSPECT 7 pentru Windows

Este un software care ruleaza sub Windows si permite automatizarea procesului de backup pentru servere si statii de lucru ce ruleaza Windows, Linux, Mac OS, Solaris si NetWare.

Componentele sale permit protectia intregului sistem de fisiere, inclusiv a fisierelor deschise, a serverelor Microsoft Exchange si Microsoft SQL, inclusiv in perioadele in care aplicatiile sunt folosite.

Retrospect 7 permite efectuarea backup-ului pe o multitudine de suporturi, incluzand discuri locale, resurse de retea, suporturi optice (CD, DVD, discuri optice), benzi magnetice etc.

Experienta de 20 de ani in domeniu a producatorului face ca procesele de backup si restore sa fie deosebit de simple si eficiente, asigurand o calitate si siguranta exceptionale.

Pentru mai multe detalii va invitam sa descarcati

documentul de prezentare

si sa accesati site-ul producatorului

www.dantz.com

NOD32 Antivirus

NOD32 Antivirus System ofera protectie impotriva posibilelor amenintari care planeaza asupra PC-ului dumneavoastra. Ruleaza pe diverse sisteme de operare de la Microsoft Windows 95/98/Me/ NT/2000/XP pana la platforme Linux si servere de mail. Virusii, viermii si alte coduri distructive sunt tinute la distanta de datele valoroase. Metodele avansate de detectie implementate de software ofera protectie chiar si impotriva unui numar mare de virusi si viermi care nu au fost inca creati.Solutii pentru imbunatatirea securitatii retelelor conectate la INTERNET

Router-ul care va realizeaza conectarea la internet este componenta cea mai importanta in asigurarea unei cat mai bune securitati a retelei si a datelor dvs. De asemenea, el va permite accesul controlat si sigur al angajatilor dvs. aflati in alte puncte de lucru sau pe teren la serverele societatii (solutii VPN). Societatea noastra va ofera echipamente produse de CYBERGUARD, echipamente ce si-au demonstrat in ultimii ani inalta calitate si fiabilitate, dar mai ales securitatea deosebita.


Servicii de calitate, rapide, eficiente si la un pret rezonabil
HOME  ::   DESPRE NOI  ::   PRODUSE  ::   SERVICII    ::   CONTACT  ::  
Multitek Design 2005